De voordelen van anti-koude film

Koudebeschermingsfolies zijn een perfecte aanvullende oplossing om de isolatie te verbeteren. Wij bieden echte thermische isolatiefolies aan.

  • Vermindering van warmteverlies

    De folie kan helpen het warmteverlies door het raam te beperken door als een isolerende barrière te werken.

  • Energiebesparing

    Door het warmteverlies te beperken, kan de folie de hoeveelheid energie die nodig is om de ruimte te verwarmen verminderen, wat kan leiden tot besparingen op de energierekening.

  • Vermindering van condensatie

    De folie kan helpen om condensatie op ramen te verminderen, wat vocht- en schimmelproblemen kan helpen voorkomen.

Ontdek onze laatste prestaties

Dankzij onze expertise en knowhow hebben wij innovatieve en ambitieuze projecten opgeleverd die aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten voldeden. Wij zijn trots op ons vermogen om oplossingen op maat te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze prestaties

Hoe werkt het?

Raamfolie voegt een isolatielaag toe aan het raam door de warmteoverdracht te verminderen. Het vermindert warmteverlies, reflecteert de warmte terug in de kamer en vermindert tocht en condensvorming. Door deze effecten te combineren verbetert het de energie-efficiëntie van het huis door het warmteverlies via de ramen te verminderen.

Contact
Illustration d'introduction

Hoe gaat het met de installatie?

De installatie van een koudewerende folie op de ramen wordt uitgevoerd door onze teams. Onze experts komen bij u thuis en voeren deze operatie snel uit. De folie moet vervolgens 24 tot 48 uur drogen zodat hij goed op het raam hecht.

Contact
Illustration d'introduction

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.