De voordelen van carrosseriebeschermingsfolie

Carrosseriebeschermingsfolie kan de waarde van uw auto helpen behouden door deze mooi te houden en de reparatiekosten te verlagen.

  • Levenslang

    Verlengt de levensduur van de carrosserie door de lak te beschermen tegen krassen, slijtage en stoten.

  • Verbetering van het uiterlijk

    Geef een nieuwe look en bescherm de verf tegelijkertijd tegen externe elementen zoals verwering en UV.

  • Gemakkelijk te onderhouden

    Het zal de verf beschermen tegen vlekken en vuil, wat de tijd en de kosten van het schoonmaken kan verminderen.

Ontdek onze laatste prestaties

Dankzij onze expertise en knowhow hebben wij innovatieve en ambitieuze projecten opgeleverd die aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten voldeden. Wij zijn trots op ons vermogen om oplossingen op maat te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze prestaties

Hoe werkt het?

Carrosseriebeschermingsfolie wordt gewoonlijk gemaakt van hoogwaardige kunststof materialen, zoals polyurethaan of polyethyleen, die ontworpen zijn om schade door krassen, slijtage en kleine schokken te weerstaan.

Eenmaal aangebracht vormt de folie een beschermende barrière op het oppervlak van de carrosserie, waardoor schade door externe elementen zoals stenen en insecten wordt voorkomen. De beschermfolie kan gemakkelijk worden verwijderd zonder het lakwerk van de auto te beschadigen, mocht u de folie ooit willen verwijderen.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Hoe gaat het met de installatie?

ISOfilm verzorgt de installatie van de carrosseriebeschermingsfolie in verschillende stappen

De auto wordt grondig gewassen en gedroogd om stof, vuil of andere verontreiniging van het carrosserieoppervlak te verwijderen.

De beschermfolie wordt op maat gesneden en op het carrosserieoppervlak aangebracht. De folie wordt voorzichtig op het oppervlak gedrukt om luchtbellen en vouwen te voorkomen.

De totale tijd die nodig is voor het aanbrengen van de carrosseriefolie hangt af van de grootte van de auto en de hoeveelheid folie die moet worden aangebracht. Het proces verloopt echter over het algemeen vrij snel en duurt meestal niet langer dan een dag.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.