Ontdek de verschillende types zonwering.

Er zijn verschillende soorten raamgordijnen, elk met hun eigen voordelen en toepassingen. De belangrijkste soorten rolgordijnen zijn jaloezieën, rolgordijnen, plisségordijnen, bootgordijnen en vouwgordijnen.

  • Verticale strips

    Ze bestaan uit verschillende verticale stroken stof die naast elkaar schuiven om de hoeveelheid licht die een kamer binnenkomt te regelen.

  • Rolgordijnen

    Ze zijn gemaakt van stof en rollen om een stang bovenaan het raam wanneer ze niet worden gebruikt.

  • Jaloezieën

    Ze zijn meestal gemaakt van hout of aluminium en hebben verstelbare lamellen die kunnen worden gekanteld om de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt te regelen.

Ontdek onze laatste prestaties

Dankzij onze expertise en knowhow hebben wij innovatieve en ambitieuze projecten opgeleverd die aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten voldeden. Wij zijn trots op ons vermogen om oplossingen op maat te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze prestaties

Wat zijn de voordelen van jaloezieën?

Jaloezieën hebben vele voordelen, waaronder zonwering, daglichtregeling, privacy en energiebesparing. Jaloezieën kunnen de hoeveelheid natuurlijk licht in een kamer regelen, wat nuttig kan zijn om een comfortabele en aangename omgeving te creëren.

Ze kunnen meubels en voorwerpen ook beschermen tegen schadelijke UV-stralen, waardoor hun kwaliteit en uiterlijk behouden blijft.

Bovendien kunnen jaloezieën voor privacy zorgen door blikken van buitenaf buiten de kamer te houden. Ze kunnen ook helpen energie te besparen door in de winter de warmte binnen te houden en in de zomer de zonnestralen tegen te houden.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Hoe gaat het met de installatie?

Er wordt een afspraak gemaakt bij u thuis om de ramen op te meten en uw behoeften aan zonwering en bescherming tegen de zon te beoordelen. De technicus zal vervolgens rekening houden met de kenmerken van de kamer, zoals de hoeveelheid natuurlijk licht en de oriëntatie van het raam, om u te adviseren over het meest geschikte type rolgordijn.

Zodra u het gewenste type rolgordijn heeft gekozen, zorgt de vakman voor de installatie. Dit kan het voorbereiden van de montagebeugels omvatten, het monteren en afstellen van de zonwering, en het controleren van de goede werking ervan.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.