De voordelen van designfilm

ISOfilm biedt een assortiment designfolies, opalescent, ondoorzichtig en gekleurd, om aan nieuwsgierige blikken te ontsnappen of om het zicht aan beide zijden van een raam te belemmeren.

 • Privacy gegarandeerd

  Ze bieden gedeeltelijke privacy en versieren uw glasoppervlakken met de folie van uw keuze.

 • Anti-glare

  Ze zorgen voor gedeeltelijke privacy en versieren uw glasoppervlakken met de folie van uw keuze.

 • Ondoorzichtig

  Ze veranderen de eigenschappen van uw beglazing volledig door de lichtinval af te snijden.

Ontdek onze designfilms

Om nieuwsgierige blikken te vermijden of om het zicht aan beide zijden van een raam te belemmeren, biedt ISOfilm u een assortiment opalescente, ondoorzichtige en gekleurde privacyfolies (anti-eye films).

 • Wit mat - privacyfolie

  De Matwit privacy raamfolie (privacyfolie) is ontworpen om aan nieuwsgierige blikken te ontsnappen. Het is perfect opalescent, maar laat toch veel licht door.

 • Mat bevroren

  De Mat Dépoli privacyfolie is ontworpen om aan nieuwsgierige ogen te ontsnappen. Perfect opalescent, maar laat toch een goed deel van het licht door. Met plastic wegwerpfolie of gesiliconiseerd karton voor digitaal snijden.

 • Mat acid-x

  Acid-X Matte privacyfolie is ontworpen om aan nieuwsgierige ogen te ontsnappen. Het is perfect opalescent, maar laat toch veel licht door. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

 • Mat opal

  Acid-X Matte privacyfolie is ontworpen om aan nieuwsgierige ogen te ontsnappen. Het is perfect opalescent, maar laat toch licht door. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

 • Mat Star

  De Mat Star privacyfolie is ontworpen om aan nieuwsgierige ogen te ontsnappen. Het is perfect opalescent en filtert grotendeels het licht, waardoor een ingetogen sfeer ontstaat.

 • Mat acid gris

  De Matte Acid Grey privacyfolie is ontworpen om aan nieuwsgierige ogen te ontsnappen. Het is perfect opalescent, maar laat toch veel licht door. Bovendien verzacht het lichtgrijze uiterlijk het oog in vergelijking met een witte film.

 • Mat dépoli statique

  De Matte Dépoli Statische privacyfolie is ontworpen om aan nieuwsgierige blikken te ontsnappen. Het is perfect opalescent, maar laat toch een goed deel van het licht door. Met plastic wegwerpvoering. Bovendien is deze "statische" variant zeer gemakkelijk te installeren.

 • Mat acid

  De Mat Acid privacyfolie is ontworpen om aan nieuwsgierige ogen te ontsnappen. Het is perfect opalescent, maar laat toch veel licht door. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan op elk type machine worden bedrukt.

 • Mat acid Bubble free

  De Mat Acid Bubble Free privacyfolie is ontworpen om aan nieuwsgierige ogen te ontsnappen. Het is perfect opalescent, maar laat toch veel licht door. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan op elk type machine worden bedrukt. De folie kan in een handomdraai worden aangebracht dankzij de luchtbelvrije lijm.

Ze bieden gedeeltelijke privacy en versieren uw glasoppervlakken met de folie van uw keuze.

Designfolie is een raamcoating die inkijk van buitenaf voorkomt door de hoeveelheid licht die de kamer binnenkomt sterk te verminderen.

Het verhindert het zicht door een kamer en maakt daarom uw raam ondoorzichtig en uw kamer volledig donker.

Vermijd overmatige hitte door blootstelling van ramen aan de zon en bescherm alle voorwerpen tegen UV-vervaging. Voorzie uw ramen van een designfolie en zie het verschil.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Hoe gaat het met de installatie?

ISOfilm zorgt voor alles! Wij zetten al onze vaardigheden in om volledig aan uw wensen te voldoen. Wij bieden u snelle en efficiënte oplossingen met kwaliteitsproducten.

Laat ons u adviseren bij al uw projecten. U krijgt van ons zo snel mogelijk een duidelijke en gedetailleerde offerte.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.