De voordelen van raamfolie

Autoraamfolie heeft vele voordelen, zoals veiligheid of privacy in het voertuig.

  • Veiligheid

    Ze verbeteren de veiligheid van de auto door de ruiten te versterken, waardoor ze bij een ongeval minder snel breken.

  • Lichtvermindering

    Ze kunnen ook de inzittenden van de auto beschermen tegen UV-schade door tot 99% van de schadelijke UV-stralen te filteren.

  • Privacy gegarandeerd

    Ze kunnen worden gebruikt om privacy in het voertuig te creëren, afhankelijk van de gewenste mate van ondoorzichtigheid.

Ontdek onze laatste prestaties

Dankzij onze expertise en knowhow hebben wij innovatieve en ambitieuze projecten opgeleverd die aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten voldeden. Wij zijn trots op ons vermogen om oplossingen op maat te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze prestaties

Hoe werkt het?

Autoraamfolies worden gewoonlijk gemaakt van hoogwaardige kunststoffen, zoals polyurethaan of polyethyleen, die ontworpen zijn om schade door schokken, krassen en slijtage te weerstaan.

De folie wordt aangebracht op het oppervlak van uw autoruit en bedekt de hele ruit of de delen die blootstaan aan schade, zoals de zijruiten of de voorruit.

Eenmaal aangebracht vormt de folie een beschermende barrière op het glasoppervlak, waardoor schade door externe elementen zoals stenen en insecten wordt voorkomen. De folie kan gemakkelijk worden verwijderd zonder het glas te beschadigen, mocht u de folie ooit willen verwijderen.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Hoe gaat het met de installatie?

De installatie van de autoraamfolies gebeurt volledig in een installatiecentrum van ISOfilm.

De auto wordt grondig gewassen en gedroogd om stof, vuil of andere verontreiniging van het raamoppervlak te verwijderen. De folie wordt dan precies op maat gesneden van de ramen die u wilt beschermen. Zodra de folie is aangebracht, wordt hij zorgvuldig gladgestreken om luchtbellen en rimpels te verwijderen.

De totale tijd die nodig is om autoraamfolie te installeren hangt af van de grootte van de auto en de hoeveelheid folie die moet worden aangebracht. Het proces verloopt echter over het algemeen vrij snel en duurt meestal niet langer dan een dag.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.