Onze producten

Als u meer wilt weten over de voordelen van raamfolies voor voertuigen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.

Contacteer ons

Polijsten & coaten

Het polijsten van voertuigen is het renoveren van de lak van een voertuig om het uiterlijk ervan te verbeteren door het oppervlak glad te maken en onvolkomenheden te verwijderen.

Meer informatie

Film voor voertuig

ISOfilm biedt u de mogelijkheid om de ramen van uw auto of elk ander voertuig te tinten met hoogwaardige raamfolies.

Meer informatie

Folies auto lakbescherming

Het beschermt uw oppervlakken tegen dagelijkse schade zonder hun uiterlijk te veranderen dankzij de volledige transparantie. Bovendien kan het zich door zijn samenstelling aanpassen aan vormen en andere reliëfs.

Meer informatie

Waarom een voertuigfilm plaatsen?

Ten eerste kan het helpen de hoeveelheid warmte die het voertuig binnenkomt te verminderen door de zonnestralen te blokkeren.

Het kan ook helpen om de hoeveelheid licht die het voertuig binnenkomt te verminderen, wat gunstig kan zijn als u een constant niveau van helderheid binnenin wilt handhaven.

Raamfolie voor voertuigen kan ook helpen de ruiten te beschermen tegen schade door schokken of weersomstandigheden.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Wat is de levensduur van de films?

Dit hangt af van het type folie, het type glas, het type raam, de oriëntatie van het glas en de geografische ligging van de installatie. Levensduren zijn geregistreerd van 12 tot … 22 jaar en meer in sommige gevallen. Maar dit is niet de levensverwachting die normaal wordt verwacht.

Alle soorten folie voor commercieel en residentieel gebruik worden door de fabrikanten gegarandeerd voor een minimale levensduur van 10 jaar. De installateur of fabrikant kan specifieke vragen na een installatie beantwoorden.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Ze vertrouwden ons!

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.