De voordelen van polijsten & coaten

Het polijsten of coaten van de carrosserie heeft veel voordelen uit esthetisch of onderhoudsoogpunt.

  • Vlekkenreiniging

    Het verwijdert hardnekkige vlekken, zoals teer of insectenresten, die met een eenvoudige schoonmaakbeurt moeilijk te verwijderen zijn.

  • Kras reparatie

    Het verwijdert krassen en slijtage van het carrosserieoppervlak, wat het algehele uiterlijk van uw auto kan verbeteren.

  • Verbetering van de glans

    Polijsten verbetert de glans van de lak van uw auto, waardoor deze er helderder en mooier uitziet.

Ontdek onze laatste prestaties

Dankzij onze expertise en knowhow hebben wij innovatieve en ambitieuze projecten opgeleverd die aan de behoeften en verwachtingen van onze klanten voldeden. Wij zijn trots op ons vermogen om oplossingen op maat te leveren en de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze prestaties

Hoe werkt het?

Voertuigpolijsten is een meerstappenproces dat tot doel heeft de lak van de carrosserie van een voertuig te vernieuwen. De eerste stap is het oppervlak voor te bereiden door vuil, stof en vlekken te verwijderen met een speciaal samengestelde body wash.

De tweede stap is het aanbrengen van een polijstmiddel op het oppervlak van de verf met behulp van een buffer of een polijstmachine. Het polijstmiddel bevat schuurmiddelen die onvolkomenheden in de verf verwijderen door het oppervlak glad te maken. De derde stap is het aanbrengen van een beschermend product op de verf om deze te beschermen tegen krassen, vlekken en UV-licht.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Hoe werkt de operatie?

Polijsten kan met de hand of machinaal gebeuren, afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker en de staat van de lak. In beide gevallen is het belangrijk de producten gelijkmatig aan te brengen en de instructies van de fabrikant te volgen voor het beste resultaat.

De tijd die nodig is om een voertuig te polijsten hangt af van de grootte van het voertuig en de staat van de lak, maar in het algemeen duurt het enkele uren tot enkele dagen om een bevredigend resultaat te bereiken.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.