Onze producten

Als u meer wilt weten over de voordelen van bouwraamfolies, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag om de juiste oplossing voor uw behoeften te vinden.

Contacteer ons

Zonwering

Zonnefolies zijn een perfect alternatief voor airconditioning en verbeteren de isolatie. Wij bieden u echte thermische isolatiefolies.

Meer informatie

Design

Designerfolies zijn ideaal om nieuwsgierige blikken te weren of om het zicht aan beide zijden van een raam te blokkeren.

Meer informatie

Advanced

Een beglazingstechnologiefilm is een soort plakfolie die op het oppervlak van een raam kan worden aangebracht om de eigenschappen ervan te verbeteren.

Meer informatie

Anti-koude film

Onze anti-koude raamfolies verbeteren de isolatie door warmteverlies, tocht en condensatie te verminderen en zo energie te besparen.

Meer informatie

Waarom een bouwfolie plaatsen?

Ten eerste kan het helpen de hoeveelheid warmte die het gebouw binnenkomt te verminderen door de zonnestralen te blokkeren.

Het kan ook helpen de hoeveelheid licht die het gebouw binnenkomt te verminderen, wat gunstig kan zijn als u binnen een constant lichtniveau wilt handhaven.

Raamfolie voor gebouwen kan ook helpen ramen te beschermen tegen schade door stoten of weersinvloeden.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Ze vertrouwden ons!

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.