De voordelen van Advanced film

Het is een soort kleeffilm die op het oppervlak van een raam kan worden aangebracht om de eigenschappen ervan te verbeteren. Er zijn een aantal folies voor beglazingstechnologie op de markt, afhankelijk van de toepassing.

 • Thermische reductie

  Ze reflecteren en absorberen infrarode zonnewarmte: 40 tot 80% van de warmte.

 • Geluidsisolatie

  Door de geluidsoverdracht door het glas te blokkeren, kan de folie helpen een gebouw comfortabeler te maken.

 • Verharding

  De folie kan breuk of barsten helpen voorkomen door een deel van de krachten die op het glas worden uitgeoefend te absorberen.

Ontdek onze geavanceerde films

Een beglazingstechnologiefilm is een soort plakfolie die op het oppervlak van een raam kan worden aangebracht om de eigenschappen ervan te verbeteren.

 • Alu 70 C

  Alu 80-folie vermindert de zonnewarmte aanzienlijk, terwijl een kleine hoeveelheid natuurlijk licht behouden blijft. Het vermindert verblinding, en het eenzijdige spiegelbeeld elimineert verblinding en zorgt voor een eigentijds uiterlijk.

Hoe werkt het?

Een beglazingstechnologiefolie is een soort plakfolie die op het oppervlak van een ruit kan worden aangebracht om de eigenschappen ervan te verbeteren. Dergelijke folies kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de sterkte van glasplaten te verhogen, hun warmte- of geluidsisolatie te verbeteren of UV-straling tegen te houden.

Er is een aantal technologische raamfolies op de markt, elk met verschillende kenmerken en voordelen afhankelijk van de toepassing.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Hoe gaat het met de installatie?

Solarfilms zorgt voor alles! Wij zetten al onze vaardigheden in om volledig aan uw wensen te voldoen. Wij bieden u snelle en efficiënte oplossingen met kwaliteitsproducten. Laat ons u adviseren bij al uw projecten. U krijgt van ons zo snel mogelijk een duidelijke en gedetailleerde offerte.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.