De voordelen van zonwerende folie

Zonnefolies zijn een perfect alternatief voor airconditioning en verbeteren de isolatie. Wij bieden u echte thermische isolatiefolies.

 • Warmtevermindering

  Ze reflecteren en absorberen infrarode zonnewarmte: 40 tot 80% van de warmte.

 • Lichtvermindering

  Zij regelen de transmissie van zichtbaar licht op verschillende reductieniveaus.

 • Privacy gegarandeerd

  Ils permettent de créer une intimité selon le niveau d'opacité souhaité.

Ontdek onze zonnefolies

Zonnefolies zijn een perfect alternatief voor airconditioning en verbeteren de isolatie. Wij bieden u echte thermische isolatiefolies.

 • Alu 80-folie vermindert de zonnewarmte aanzienlijk, terwijl een kleine hoeveelheid natuurlijk licht behouden blijft. Het vermindert verblinding, en het eenzijdige spiegelbeeld elimineert verblinding en zorgt voor een eigentijds uiterlijk.

 • Le film Alu 80 réduit considérablement la chaleur solaire tout en conservant une petite partie de la lumière naturelle. Il permet une bonne diminution de l'éblouissement, et son aspect miroir sans tain élimine toute gêne de vis-à-vis et assure un look extérieur contemporain.

Hoe werkt het?

Zonnefolies verlagen de temperatuur in de zomer door de hoeveelheid warmte die door de beglazing gaat te verminderen en tegelijkertijd de schittering te verminderen. Als u al airconditioning heeft, zal de toepassing van een zonnefolie leiden tot een aanzienlijke vermindering van uw aircokosten.

In de winter zijn zonnefolies ook nuttig, omdat ze de ramen beter isoleren. Dankzij ons brede assortiment zijn onze zonnefolies geschikt voor alle soorten gebouwarchitectuur, zowel binnen als buiten.

Een offerte aanvragen
Illustration d'introduction

Hoe gaat het met de installatie?

Solarfilms zorgt voor alles! Wij zetten al onze vaardigheden in om volledig aan uw wensen te voldoen. Wij bieden u snelle en efficiënte oplossingen met kwaliteitsproducten. Laat ons u adviseren bij al uw projecten. U krijgt van ons zo snel mogelijk een duidelijke en gedetailleerde offerte.

Contacteer ons
Illustration d'introduction

Uw snelle en gratis offerte!

Mis de kans niet om een gratis offerte te ontvangen! Neem nu contact met ons op en wij sturen u een persoonlijke offerte.

Contactgegevens

Om zo snel mogelijk een antwoord te krijgen, raden wij u aan ons rechtstreeks te bellen.