ISOFilm

ONTDEK
GEBOUW
Een breed gamma van folies voor beglazing ter verbetering van uw interieur
ONTDEK
COVER STYL'
Kleed al uw oppervlakken met onze Cover Styl'
ONTDEK
AUTO
Tint uw ruiten en bescherm uzelf tegen nieuwsgierige ogen

WELKOM

 

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van beglazing sinds het jaar 2000, en meer dan 5000 voertuigen zijn door onze team van professionals uitgevoerd.

Ons product is N°1 in Europa en natuurlijk gecertifieerd door de technische controle.

ISOfilm biedt u de ideale oplossing tegen: warmte in het voertuig, nieuwsgierige ogen, schittering, scherven van glas in geval van een schok en dit alles door het plaatsen van een esthetisch tintje aan uw voertuig.

 

 

  

ONZE TWEE PLAATSING CENTRA IN BELGIË

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alu 70 C

Zonwering

Interieur Spiegel

Alu 70 C

Met Alu 70C-folie blijft zonnewarmte tot een minimum beperkt en wordt tegelijkertijd een maximum aan natuurlijke lichtinval gewaarborgd. De lichtweerkaatsing wordt aanzienlijk teruggedrongen en doordat de folie als een eenrichtingsspiegel fungeert, heeft u geen last van pottenkijkers en krijgt de buitenzijde van een woning of gebouw een moderne uitstraling.
Azur 80 XC

Zonwering

Exterieur Kleur

Azur 80 XC

Met Azur 80 XC-folie blijft zonnewarmte tot een minimum beperkt en is er tegelijkertijd enige natuurlijke lichtinval. Deze folies bieden effectieve bescherming tegen de weerkaatsing van zonlicht, en geven gebouwen kleur en originaliteit.

We hebben hun vertrouwen gewonnen

Meer info

Voordelen

Meer info

Jobs

Meer info

Vraag naar uw gratis prijsofferte!

Een vraag versturen
By continuing your browsing on our site, you agree to the use of Cookies to propose you targeted offers adapted to your interests, but also to make statistics of your visit in order to improve your experience as a client or prospect.