ISOFilm

ONTDEK
GEBOUW
Een breed gamma van folies voor beglazing ter verbetering van uw interieur
ONTDEK
COVER STYL'
Kleed al uw oppervlakken met onze Cover Styl'
ONTDEK
AUTO
Tint uw ruiten en bescherm uzelf tegen nieuwsgierige ogen

WELKOM

 

Wij zijn gespecialiseerd in de behandeling van beglazing sinds het jaar 2000, en meer dan 5000 voertuigen zijn door onze team van professionals uitgevoerd.

Ons product is N°1 in Europa en natuurlijk gecertifieerd door de technische controle.

ISOfilm biedt u de ideale oplossing tegen: warmte in het voertuig, nieuwsgierige ogen, schittering, scherven van glas in geval van een schok en dit alles door het plaatsen van een esthetisch tintje aan uw voertuig.

 

VRAAG UW GRATIS OFFERTE AAN

 

  

ONZE DRIE PLAATSING CENTRA IN BELGIË

 

 

Uniek nummer: 04/3673234

E-mailadres: info@isofilm.be

 

 
 

 

 

 

 

 
  
 
 
 
 
Mint C

Design

Kleur Doorzichtig

Mint C

Met de transparante Mint C-folie kunt u doorzichtig glas een groene tint geven en de doorzichtigheid volledig intact laten. Het is de perfecte manier om binnenglas (scheidingswanden, doucheschermen, panelen en dergelijke) een kleurrijke uitstraling te geven.

Dark zebrano

Hout

Dark zebrano

Getextureerde en aanpasbare zelfklevende vinylbekleding voor muren en meubels in een dark zebrano-afwerking.

Waarom kiezen voor zonwerende folies van ISOFilm ?

Zonnestralen worden eindelijk in toom gehouden Onze zonweringfolies bieden in alle seizoenen heel wat voordelen.Ze regelen immers niet alleen de lichtinval zoals u dat wenst, ze zorgen ook voor een optimalisatie van de temperatuur: betere isolatie in de winter en een aanzienlijke vermindering van de zonnewarmte in de zomer. Aangezien de verwarming en de airco minder gebruikt worden, is dat bovendien ook goed nieuws voor uw portefeuille en het milieu... Vermijd te hoge temperaturen als...
Meer info

Voordelen

Meer info

We hebben hun vertrouwen gewonnen

Meer info

Vraag naar uw gratis prijsofferte!

Een vraag versturen
By continuing your browsing on our site, you agree to the use of Cookies to propose you targeted offers adapted to your interests, but also to make statistics of your visit in order to improve your experience as a client or prospect.